ARTVİN / YUSUFELİ - Dereiçi Ortaokulu

Ock

Okulumuzda bugün karne heyecanı yaşandı. 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılının birinci döneminin sonuna gelindi. Karne törenimize İlçe Jandarmadan komutanlarımızda katılarak öğrencilerimize çeşitli hediyeler dağıttılar. Okulumuz adına komutanlarımıza teşekkür ediyorum.

May

TÜBİTAK 2204-B Ortaokul öğrencileri araştırma projeleri yarışmasında bölge finallerine katılan okulumuz 7. sınıf öğrencisi İbrahim EfeTAŞTAN sunumunu yaptı.

May

İlçemizden TÜBİTAK 2204-B Ortaokul öğrencileri araştırma projeleri yarışmasına davet edilen tek okul biz olduk.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Mrt

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Mehmet ÇETİN'in koordinatörlüğünde gerçekleştirdiğimiz "Aşıklar Sofrasında Minik Yarenler" projemiz 06.03.2023 tarihinde final etkinliği yapılarak sonlandırılmıştır. Projenin yapımında çok büyük emekleri olan öğretmenimiz Mehmet ÇETİN'e , öğrencilerimize ve velilerimize okulumuz adına çok teşekkür ederiz. Emeklerinize sağlık...

Ock

04.01.2023 tarihinde başlattığımız E-twinning projesi ile haftada bir aşıklar sofrasında buluşuyoruz. Amacımız; Aşıklık ve yarenlik geleneğini yaşamak ve yaşatmaktır.

Kas

Ağız ve Diş sağlığının önemine vurgu yapmak için okulumuz öğrencilerine yönelik etkinlik yaptık.